Kommunal Mitt

Kommunal söker

Administrativ assistent till Kommunal Mitt

Gillar du administration och trivs i en varierande roll? Vill du bli en del av ett sammansvetsat team och arbeta på ett av Sveriges största fackförbund? Kommunal har över en halv miljon medlemmar, inom fler är 230 yrken. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort.

Vi söker en administrativ assistent till vårt lokalkontor i Gävle. Vi har till uppgift att stötta förtroendevalda och anställda inom vårt geografiska område Gävleborgs- och Uppsala län.

Arbetsuppgifter 

Som assistent i Kommunal Mitt ingår du i en roll med totalt sex assistenter, en kommunikatör och en IT-samordnare. Personalgruppen består också av 16 ombudsmän, en lokalkontorschef och en administrativ chef. Som assistent kommer du att samarbeta och vara ett stöd till organisationen med diverse arbetsuppgifter, såsom:

  • administration i våra interna system
  • diarieföring, dokumentation
  • fakturahantering
  • resebokning
  • vara stöd till förtroendevalda och anställda

Kunskap och erfarenhet

Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration eller motsvarande. Om du har erfarenhet av arbete inom Arbetet kräver att du har god datorvana. Vi arbetar med Office 365, W3D3, Visma Invoice Manager, CRM, Hogia och Sharepoint för att nämna några. Du har också god planeringsförmåga samt stor förmåga att samverka med andra. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. För att lyckas i rollen tror vi att du har en god problemlösningsförmåga tillsammans med en vilja att förbättra och utveckla. Du trivs att arbeta i en miljö med stundtals högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du delar självklart Kommunals värderingar. Erfarenhet från arbetarrörelsen är meriterande.

Anställningsvillkor och förmåner

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering på Kommunals Mitts avdelningskontor i Gävle. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handels. 

Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi vill tillvarata de positiva effekter som en jämn könsfördelning och en ökad mångfald kan tillföra verksamheten. Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar och inser värdet av fackligt arbete.

Det viktigt för oss att du ska trivas och må bra på din arbetsplats. Som anställd på Kommunal erbjuder vi dig ett arbete med kunniga och engagerade kollegor Det är en självklarhet för oss att du omfattas av ett bra kollektivavtal som bland annat innehåller tjänstepension och försäkringar, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten, kontakta Siv Nystedt-Claesson, administrativ chef, 010 - 442 82 22. Facklig företrädare är Ann-Sofi Sundqvist, Handelsanställdas förbund 010 – 450 85 33,

Ansökan
Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV senast 17 maj. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag löpt ut. Ansök därför så snart som möjligt, eller tipsa en vän!

Innan du ansöker ber vi dig att läsa igenom hur vi hanterar dina personuppgifter som kandidat. Information om ditt integritetsskydd kan du läsa om här.

Län:

  • Gävleborg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2024-05-17

Arbetsplats/placeringsort:

Gävle

Kontaktpersoner:

Ann-Sofi Sundqvist, facklig företrädare, Handels

tfn: +46 010-450 85 33

Siv Nystedt-Claesson, administrativ chef

tfn: +46 010-442 82 22

Företagets hemsida:

http://www.kommunal.se

Adress:

Nygatan 41 80311 Gävle